Kabaret - Dette er Lars Barmens oppskrift på den gamle klassikeren kabaret. Du får med en god saus også...
Foto: Erik Jalland

Kabaret

Dette er Lars Barmens oppskrift på den gamle klassikeren kabaret. Du får med en god saus også...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca 3 minutter. Kok opp fiskekraft. Klem vannet ut av gelatinen og løs den opp i fiskekraften. Legg reker, fiskepudding, erter, gulrøtter og asparges i en stor eller flere små former. Fyll opp med fiskekraft til det dekker, og avkjøl. Løsne kabareten fra formen(e), og anrett den på tallerkener sammen med saus. Sausen lages slik: Bland majones med fløte og rør det glatt. Tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Coleslaw
fav Tid: 15 min
Asparges med reker