Kaffe- og sjokoladekjeks -
Foto: TV2

Kaffe- og sjokoladekjeks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = 16-18 stk Varm stekeovnen til 175 °C. Grovhakk sjokoladen. Rør smør og sukker lyst og lett. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert egg. Bland sammen hvetemel, kakao, vaniljesukker, bakepulver, frysetørret kaffe og halvparten av sjokoladen (resten av sjokoladen drysses over kjeksen etter steking). Bland det tørre i deigen. Sett på bakepapirkledt stekebrett, med god avstand mellom hver kjeks, de vil flyte litt ut under steking. Stek midt i varm stekeovn i ca 15 min. Dryss hakket sjokolade over kjeksene straks de tas ut av stekeovnen, sjokoladen vil da smelte på de varme kakene. Avkjøl på rist. Oppbevar i tett kakeboks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sjokoladespån
fav Tid: 30 min
Sjokoladepletter