Kald aspargessalat - Asparges er sommermat, akkurat som spekemat. Det sier seg kanskje selv at dette er den perfekte salaten til spekeskinke, men salaten smaker godt også til koldtbord eller som salat på tur.
Foto: Per Alfsen

Kald aspargessalat

Asparges er sommermat, akkurat som spekemat. Det sier seg kanskje selv at dette er den perfekte salaten til spekeskinke, men salaten smaker godt også til koldtbord eller som salat på tur.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skrell den nederste delen av aspargesen. Kok aspargesen knapt mør i lettsaltet vann. Avkjøl den raskt i kaldt vann. Skjær aspargesen i biter. 2. Lag vinagretten ved å kjøre asparges i food processor sammen med sitronsaft og olivenolje til fin mos. Smak til med salt, pepper og persille. Vend dressingen i aspargesbitene. 3. Legg alt på fat og garner med rikelig frisk basilikum.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Fylte tomater
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold