Slik gjør du det:
Dette er en veldig enkel oppskrift. Rabarbraen tar jo heller ikke lang tid på å koke og bli møre. Så det første du skal gjøre er å legge rabarbrabitene, vannet, vaniljestangen + vaniljefrøene som du skraper ut og sukkeret i en kjele og koker det frem til rabarbraen blir helt mør og faller fra hverandre. Dette tar ca 10-15 minutter.
Sil av suppen over på en stor desilitermål. Du vil altså få nøyaktig 5 dl rabarbrasuppe. Suppen vil også være litt fyldig. Sett i kjøleskapet over natten. Om du ikke har tid til det, kan du legge den i fryseren i ca 30-40 minutter.
Rett før servering har du i jordbær og rabarbrabiter.
Tips: Du kan også benytte deg av iskrem, stivpisket krem, pudding, pannacotta og annet fyll. For min del var det søte og det syrlige det eneste jeg trengte for å få et lykkelig øyeblikk.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.