Kaldhevet baguette - Baguetter kan du bake selv. Med denne oppskriften kan du faktisk lage dem til frokost - så lenge du setter deigen dagen i forveien.
Foto: Linnea Press

Kaldhevet baguette

Baguetter kan du bake selv. Med denne oppskriften kan du faktisk lage dem til frokost - så lenge du setter deigen dagen i forveien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør gjæren ut i kaldt vann, tilsett øl, salt, maltekstrakt/sirup, olje og så mye mel at deigen kan eltes blank og smidig.

Dekk deigen godt til og sett den i kjøleskap i 8—12 timer. Den hever seg til omtrent dobbelt størrelse så bruk en stor arbeidsbolle.

Ta ut deigen på meldrysset arbeidsbord.  Den skal ikke eltes. Del den i fire jevnstore emner og trill lange baguetter. Legg dem på bakepapir på stekebrett, dryss over litt mel og dekk dem til. Etterhev dem mens ovnen varmes opp.

Forvarm stekeovnen til 275 grader.

Stek baguettene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl dem på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Horn med vaniljekrem