Kalkun med appelsinsmaker - Dette er en kjapp og kul måte gjøre hverdagsmaten litt kulere på. Kalkunen får med denne oppskriften en god smak av appelsin. Sjekk ut!
Foto: Erik Hannemann

Kalkun med appelsinsmaker

Dette er en kjapp og kul måte gjøre hverdagsmaten litt kulere på. Kalkunen får med denne oppskriften en god smak av appelsin. Sjekk ut!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv skallet på appelsinen. Kjør appelsinskall, loff, skinke og oliven i en kjøkkenmaskin. Drypp i litt olivenolje slik at det binder seg litt sammen. 

Skjær kalkunfileten i fire skiver. Bank dem litt flatere, bruk en kjevle eller en tom vinflaske. 

Fordel massen på filetene. Rull sammen og fest med en tannpirker. 

Dryss eventuelt et tynt lag med mel fileten før du steker den. Stek dem på middels høy varme i omtrent 6-7 minutter (eller til de er gjennomstekt). 

Saus:

Skjær løken i skiver. Stek den gyllen i smøret. Ha i fløten og la det koke seg tykt. Smak til med salt og pepper. 

Legg kalkunfiletene på fat og heller over sausen. 

Server med potet, ris pasta og gjerne en salat. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Enkel salat