Kalkunterrin -

Kalkunterrin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca.1,5 timer Mal leveren og rør den sammen med kvernet kalkunkjøtt og kjøttdeig. Rør inn de øvrige ingrediensene, unntatt kalkunschnitzelen. Legg halvparten av farsen i godt smurt form. Skjær schnitzelen i skiver og legg dem i formen, dekk med resten av farsen. Dunk formen mot benken slik at det ikke blir luftblærer i den ferdige terrinen. Stek terrinen til den er fast. Avkjøl den under lett press og server den med pickles, salat og brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.