Kalv med tunfiskmajones (Vitello tonnato) -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Kalv med tunfiskmajones (Vitello tonnato)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hentet fra kokeboken "Italia" av Dag Tjersland Bind opp kalveplommen med hyssing slik at den får en fin fast form. Stek i varm panne til den får en delikat brun farge. Fres hvitløk, gulrot, selleri og løk lett i en kasserolle med litt olje. Legg kalvestykket opp på grønnsakene og tilsett vin, vann, salt, pepper, sennep, bladpersille, timian og laurbærblad. Kok opp og la trekke til kjøttet har en kjernetemperatur på 55 oC ( bruk steketermometer). Ta kjøttet opp av kasserollen og avkjøl. Kraften kan brukes ved en senere anledning. Tunfiskmajones: Press oljen ut av tunfisken slik at den er tørr. Kjør kapers og tunfisk glatt i en hurtigmikser. Vend dette inn i majonesen. Smak til med sitronsaft. Skjær kalvekjøttet i tynne skiver og legg takstenvis på en tallerken. Fordel litt tunfiskmajones, høvlet parmesan og litt grønn salat vendt inn med litt olivenolje.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kalvetartar