Kalvebiff med chèvre, mandelskorper -

Kalvebiff med chèvre, mandelskorper

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ut en biff av kalvekjøttet og bank den. Lag en lomme. Skjær en skive av chevren og fjern skorpen, fyll den i biffen sammen med litt basilikum. Hak hvitløk og persille fint, bland det sammen med mandelmelet. Vend biffen i egg som er rørt sammen og deretter i melet. Stek på pannen til den er gyllen, og deretter i ovn i ca 12 min ved 180 ºC. Sitronsaus: Press sitronene og riv litt skall. Ha saften i en kjele og kok under stadig omrøring til det begynner å tykne. Hell i kalvekraften og kok inn til det halve, ha i kremfløten og kok til smaken er god. Jevn sausen med maisenna og blank usaltet smør, hakket sitron og timian i.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fylt oksefilet
fav Tid: 60 min
Kalvemedaljonger