Kalvecarpaccio -

Kalvecarpaccio

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær plommen for sener og legg den på frys. Når plommen har satt seg, kan den skjæres i tynne skiver på påleggsmaskinen. Legg kjøttet på en tallerken og riv parmesanost over. Krydre med salt og pepper, presset sitronsaft, litt skall, stenk med olivenolje og server et par dråper med pesto, salat og soltørkete tomater. Pesto: Mos ingrediensene sammen til en masse.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.