Kalvemedaljonger

Kalvemedaljonger

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Fjern alle sener og hinner fra kjøttet og skjær ut i medaljonger på ca 100 g. Lag en lomme i midten og legg i en aprikos og litt frisk estragon. Brun medaljongene raskt i pannen og stek dem ferdig i ovn 180º C i ca 12-15 min. Glaserte mandler: Brun mandlene i olje. Hell over litt honning og appelsinsaft og la det koke til det er jevnt og har lagt seg rundt mandlene. Linsesaus: Rens grønnsakene og fres dem i olje. Tilsett eddiken og kok inn. Hell på rødvinen og kok inn til det halve. Tilsett timian. Hell på kalvekraften og kok inn til det halve. Sil sausen og hell linsene i sammen med saften fra en grapefrukt. Kok til sausen får en god smak. Blank med smør og tilsett frisk hakket estragon.

Kanskje disse også frister?