Kalverullade med parmaskinke -

Kalverullade med parmaskinke

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern alle sener og hinner fra kjøttet og skjær ut flatbiffen så det blir ett stykke til hver. Bank stykkene flate og legg tynne skiver av parmaskinke på. Dryss med hakket persille og rull sammen. Surr kjøttet sammen med hyssing, krydre med salt og pepper og brun det i en panne. Når kjøttet er brunt, gnis det inn med hvitløk og sennep. Stekes ferdig i ovnen i ca 12 min ved 180 ºC. La kjøttet hvile litt før servering. Aprikos: Kok opp vann, krydder og sukker. Legg i de delte aprikosene og kok til de er møre og smaken er trukket inn. Smak eventuelt til med mer krydder. Estragonsaus: Rens grønnsakene og skjær dem i passe stykker sammen med aprikosene. Fres dem i olje og hell på eddiken. La det koke inn og tilsett så hvitvinen. Kok inn til det halve og hell på kalvekraften. Kok til smaken er god, fjern så halvparten av grønnsakene. Mos sausen og sil den. Spe med hvitvin eller kalvekraft hvis den blir for tykk. Blank sausen med usaltet smør og frisk hakket estragon. Oppskriften er hentet fra boken "Velbekomme!".

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kalvemedaljonger
fav Tid: 60 min
Fylt oksefilet