Kalveschnitzel Cordon Bleu -

Kalveschnitzel Cordon Bleu

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg en skinkeskive og en osteskive på hver schnitzel og brett dem dobbelt. Bland mel, salt og pepper og vend schnitzlene i det. Visp sammen egg og vann og vend schnitzlene i det og til slutt i strøbrød. La schnitzlene ligge litt på tørt underlag så paneringen fester seg. Stek dem gylne i rikelig med smør og olje, ca. 2 minutter på hver side. Server med kokte poteter, erter eller andre grønnsaker og sitron.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.