Kalveschnitzel i krepsesmør -

Kalveschnitzel i krepsesmør

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med krepsesmøret. Støt hoder og skall fint sammen med smør. Det kan gjøres i morter, med stavmikser eller i foodprocessor. Fres det over svak varme til smøret stiger opp og begynner å bli rødlig. Hell på så mye vann at det står over skallene, kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter. Sil krepsesmøret og smak det til med salt og pepper. Dryss salt og pepper på kjøttet og stek det i smør i et par minutter på hver side. Anrett kjøttet med krepsesmøret, krepsehaler og kokte aspargestopper og finstrimlet purregrønt. En sprø butterdeigsnitte er godt til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.