Kalvestek - Slik lager du kalvestek.
Foto: Erik Hannemann

Kalvestek

Slik lager du kalvestek.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp en grillpanne, eller vanlig stekepanne, og svi kjøttet godt rundte på alle sider. 

Forvarm ovnen til 180 grader. Gni kjøttet inn med salt og pepper.

Sett et steketermometer i midten av kjøttet. Ta det ut av ovnen når termometeret viser 62 grader. 

(Temperaturen vil først stige til ca 65 før den synker litt). 

La steika hvile opp til en halvtime før du skjærer den i skiver. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sveitsisk soufflé