Kalvetartar -

Kalvetartar

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kalveplommen befris for alle sener og hakkes på maskin eller skrapes for hånd. Kjøttet blandes med hakket kapers, basilikum, forvellede sennepsfrø og olivenolje. Form tartaren og anrett med hakket rødløk, creme fraiche blandet med sprø salatblader og pesto.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kalvecarpaccio