Kamskjell med soyasmørsaus - En enkel gourmet-forret, garantert en slager!
Foto: justanotherfoodstiry.blogspot

Kamskjell med soyasmørsaus

En enkel gourmet-forret, garantert en slager!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

100 g usaltet smør

1 fedd hvitløk, hakket

1 ss limesaft

1,5 ss soyasaus

1 ss sesamolje

1 ts sesamfrø

1 pk kamskjell

1 klype gressløk hakket

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør i en liten panne (eller kjele) på middels varme til smøret får en nøttebrun farge. Fjern pannen og ha i hvitløk mens du rører rundt. Skur platen på så svak varme som mulig.

Rett etter hvitløken har fått en gylden farge vil smøret ”skumme” seg. Etter hvert som smøret klarner kan du ha i resten av ingrediensene (lime, soyasaus, sesamolje og sesamfrø) Rør sammen.

I mens sausen godgjør seg på svak varme, kan du brune de ferske kamskjellene lett i ca 1-2 minutter på hver side. Bruk gjerne litt av soyasmørsausen til å brune med.

 

Serveres umiddelbart.

Strø over litt ekstra sesamfrø og pynt med gressløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Helstekt kylling