20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
100 g
usaltet smør
1 fedd
hvitløk, hakket
1 ss
limesaft
1,5 ss
soyasaus
1 ss
sesamolje
1 ts
sesamfrø
1 pk
kamskjell
1 klype
gressløk hakket
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.