Kanarisei -

Kanarisei

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 200 grader. Skjær seifileten i serveringsstykker og dryss litt salt over. Legg dem i en smurt ildfast form. Surr soppen i smør, tilsett tomatpuré og hvetemel og bland godt. Spe med hvitvin eller eplejuice og la sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Rør inn persille. Hell sausen over fisken i formen. Stek fisken i stekeovn i ca 20 minutter ved 200 grader. Server med kokte poteter og salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?