Kanelis med bringebær - Blandingen av kanel, creme fraiche og kremost i denne isen, gir deg den beste isen!
Foto: Øystein Westlie

Kanelis med bringebær

Blandingen av kanel, creme fraiche og kremost i denne isen, gir deg den beste isen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kle en brødform på 1 ½ liter med plastfolie. La plastfolien henge godt over kantene, slik at du kan brette den over isen etterpå.

Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha frøene i en miksebolle sammen kremost, creme fraiche og melis og visp det godt sammen. Smak til med sitronsaft og kanel. 

I en annen bolle visper du kremfløten bløt og luftig. Med bløt mener jeg at du skal stoppe vispingen litt før den blir helt stiv. Bland kremen inn med osteblandingen. Hell det over i brødforma og brett over plastfolien. Sett forma i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natta. 

Ta forma ut av fryseren og la den stå ute i minst 30 minutter før servering. Pynt med bringebær eller andre bær.

Oppskrift:

Besøk bloggen min her

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Lett is