Slik gjør du det:
Smelt smøret i en kjele. Tilsett kondensert melk, sirup, salt, sukker og frøene fra vanlijestangen. Rør godt om. Kok opp mens du fortsetter å røre godt hele tiden. Det beste å røre med er en slikkepott. Husk at den må tåle høy temperatur! Skru ned varmen til karamellen småkoker.
La koke i ca 10 minutter mens du rører. Du skal merke at blandingen blir tykkere. Kle en firkantet 20x20 cm form med bakepapir (både bunnen og kantene på formen) og hell i fudgen. Strø litt maldonsalt på toppen (valgfritt). Sett i kjøleskapet og la stå over natten. Ta fudgen ut av formen og kutt den opp i firkanter.
Da er de klare for å serveres. Men du kan også dyppe dem i sjokolade eller sprøyte på sjokolade. Det gjør det lille ekstra;)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.