Karamell-semifreddo - Denne karamellisen med mandelkrokan må du bare teste...
Foto: Manuela Kjeilen

Karamell-semifreddo

Denne karamellisen med mandelkrokan må du bare teste...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ta 2 dl av fløten, pisk til løs krem og sett kaldt.

Skill eggeplommene fra eggehvitene og ha eggehviter og eggeplomme i hver sin bolle.

Tilsett 1 ss sukker i bollen med eggehvitene.

Hell 120 gram sukker i en kjele og tilsett vannet. Kok sukkeret til karamell og trekk kjelen bort fra varmen. Tilsett vanilla bean paste og salt.

Tilsett resten av fløten (1 dl) i karamellen og rør godt til karamell og fløte er blandet sammen.

Pisk eggeplommene og tilsett karamellsausen i en tynn stråle. Pisk blandingen luftig og vend inn fløtekremen.

Stivpisk eggehviter og sukker til løs marengs.

Vend marengsen inn i karamellkremen. Tilsett hakket krokan.

Hell blandingen i en langpanne eller brødform og sett den i fryseren i 3-4 timer, eller over natten.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.