Karamellbrownies - Fyldig brownies med karamell som smelter på tunga.
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Karamellbrownies

Fyldig brownies med karamell som smelter på tunga.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell vann og sukker i en kjele, la den stå på komfyren på middels varme og rør til du ser at sukkeret er oppløst.

Skru opp varmen til det høyeste. Nå må du ikke røre mer i det.

Ta kjelen av platen når du ser at blandingen har fått en fin karamellfarge.

Tilsett kremfløte, pass på her, det kan boble og bruse opp når du heller i fløten. (*Tilsett 250 ml istedet for 85 ml kremfløte dersom du ønsker en mer flytende karamellsaus.)

Tilsett vaniljeekstrakt, etterfulgt av smør. Sett kjelen tilbake på kokeplaten og rør til smøret er helt smeltet og blandingen ikke lenger bruser opp.

Avkjøl karamellsausen litt før du bruker den. 

Hell den så over browniebunnen og la den stå kaldt i kjøleskapet i minst 2-3 timer. 

Skjær i passende biter.

Oppskrift:

Passionforbaking

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.