Karameller med vanilje - Disse myke, deilige vaniljekaramellene toppet med litt havsalt faller i smak hos alle!
Foto: Manuela Kjeilen

Karameller med vanilje

Disse myke, deilige vaniljekaramellene toppet med litt havsalt faller i smak hos alle!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kle en form på ca 20 x 30 cm med bakepapir, sett evt. små klyper på kanten slik at papiret sitter godt fast.

Ha alle ingredienser bortsett fra halvsalt i en kjele, sett i et termometer og sett kjelen på komfyren på middels varme.

Nå skal du røre i hele 30-45 minutter, helt til temperaturen når 120 °C.

Når temperaturen er 120 °C helles den glovarme karamellen over i formen.

La den avkjøles 10 minutter før du evt. strør havsalt på toppen.

Avkjøl helt, sett det så i kjøleskapet til neste dag.

Skjær opp i passende biter og nyt, og del med andre. Det er koselig å dele hjemmelagede godsaker, husk å spre litt juleglede!

Jeg anbefaler å pakke karamellene inn i smurt bakepapir, ellers vil de klebe seg sammen.

Oppbevares helst i kjøleskapet.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.