Karamellfudge - Perfekt å servere til kaffen!
Foto: Manuela Kjeilen

Karamellfudge

Perfekt å servere til kaffen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en kjele.

Varm opp blandingen på svak varme slik at smøret smelter. Rør blandingen jevn.

Øk varmen på platen til middels og la den småkoke til det kommer opp i 117 grader (du trenger ikke å røre i blandingen).

Ta kjelen av platen og rør blandingen jevn med en slikkepott til den kommer ned i 55-60 grader, eller til det går fra glans til en mer matt farge.

Ha bakepapir i en liten form på ca. 15 x 15 cm.

Hell vaniljefudgen i formen og la den stå i romtemperatur i minst 6 timer.

Ta vaniljefudgen ut av formen og skjær den i små biter og nyt.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.