Karamellpudding med rømme -
Foto: Erik Hannemann

Karamellpudding med rømme

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 150 grader. 

Smør ildfaste former med nøytral olje (solsikkelje, for eksempel). 

Ha 1 dl sukker (eller mer) i en stekepanne. Smelt den forsiktig uten å røre. Beveg bare litt på stekepannen. 

Fordel det smeltede sukkeret i de smurte formene. 

Pisk egg og eggeplommer med salt og resten av sukkeret. Pisk til det bobler lett. 

Pisk nå inn rømme, melk, vanilje og Marsala. 

Fordel eggblandingen i formene, slik at det er omtrent 3/4 fylt opp. 

Sett formene i en ildfast form. Fyll opp med springvann slik at det kommer 3/4 opp med vann 

Sett dette inn i ovnen. Sjekk etter 45 minutter om det er stivt nok.

Avkjøl først. Skjær langs kanten og hvelve dem ut på tallerker. Spis med små skjeer. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Zabaglione
fav Tid: 240 min
Karamellpudding
fav Tid: 30 min
Tiramisu