Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 150 grader.
Smør ildfaste former med nøytral olje (solsikkelje, for eksempel).
Ha 1 dl sukker (eller mer) i en stekepanne. Smelt den forsiktig uten å røre. Beveg bare litt på stekepannen.
Fordel det smeltede sukkeret i de smurte formene.
Pisk egg og eggeplommer med salt og resten av sukkeret. Pisk til det bobler lett.
Pisk nå inn rømme, melk, vanilje og Marsala.
Fordel eggblandingen i formene, slik at det er omtrent 3/4 fylt opp.
Sett formene i en ildfast form. Fyll opp med springvann slik at det kommer 3/4 opp med vann
Sett dette inn i ovnen. Sjekk etter 45 minutter om det er stivt nok.
Avkjøl først. Skjær langs kanten og hvelve dem ut på tallerker. Spis med små skjeer.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.