Karamellpudding -

Karamellpudding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 125° i ca. 1,5 time. Smelt sukkeret i stekepanne på middels varme uten å røre i det. Når det er smeltet, skrus varmen opp og sukkeret brunes til lys karamell under omrøring. Hell karamellen i form, ca. 1,5 l. Drei på formen så den blir helt dekket av karamell. Avkjøl karamellen. Kok opp fløte (eller melk) med oppsplittet vaniljestang og la det trekke i 5-10 minutter. Visp eggene lett sammen med sukkeret og hell i vaniljefløten. Sil blandingen over i formen. Stek karamellpuddingen til den er stivnet og kjennes fast. Avkjøl karamellpuddingen i formen til neste dag. Server karamellpudding med vispet kremfløte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?