Karamellsaus - Nydelig karamellsaus som passer perfekt til topping på cupcakes.
Foto: Manuela Kjeilen

Karamellsaus

Nydelig karamellsaus som passer perfekt til topping på cupcakes.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell vann og sukker i en kjele, la den stå på komfyren på middels varme, og rør til du ser at sukkeret er oppløst.

Skru opp varmen til det høyeste. Ikke rør mer.

Ta kjelen av platen når du ser at blandingen har fått en fin karamellfarge.

Tilsett kremfløte. Vær obs, det kan boble og bruse opp når du heller i fløten. Tilsett 250 ml istedet for 85 ml kremfløte dersom du ønsker en mer flytende karamellsaus.

Tilsett vaniljeekstrakt, etterfulgt av smør.

Sett kjelen tilbake på kokeplaten og rør til smøret er helt smeltet og blandingen ikke lenger bruser opp.

Avkjøl karamellsausen litt før du heller den i et glass.

Supergodt på cupcakes.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.