Karbonader med god løk - Karobonader blir best når du serverer med denne løkkompotten.
Foto: Erik Hannemann

Karbonader med god løk

Karobonader blir best når du serverer med denne løkkompotten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Karbonader

Om du skal male kjøttet selv: Kverne kjøttet med kjøttkvern eller eller med kjøkkenmaskin. Plukk ut sener som ikke lar seg kverne (vanlig om du bruker kjøkkenmaskin).

Bland karbonadedeigen med ingefær, muskat, salt og pepper. Henger den ikke skikkelig sammen kan du kna inn litt potetmel.

Form karbonadedeigen til flate, ovale former. Husk at de minker omtrent 25 prosent ved steking, så lag dem store nok.

Dypp dem i mel, lag mønster i kakene med baksiden av en kniv. Stek dem i smør og olje på begge sider.

Etterstek gjerne i ovnen, så holder de seg varme.

Løkkompott

Skjær løken i skiver. Ha løken i en stekepanne og stek på lav varme sammen med sukker, smør, rødvinseddik og rosiner til løken er gyllen og karamellisert.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Fylte pannekaker