Karbonader og speilegg = Patent smørbrød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Karbonader og speilegg = Patent smørbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift: Charles Tjessem Arbeid sammen alle ingrediensene og form til tykke karbonader. Stek i olje i varm panne, etterstek middels varm panne 2-3 min på hver side. Server med speilegg, grovt brød, stekt løk og ev sylteagurk, rødbeter og kapers. Speilegg: Smelt smør i en panne. Stek speilegg ved middels varme. Smelt litt smør i en liten kasserolle og øs 1-2 ss smeltet smør over hvert speilegg rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.