Kardemommeskorper - En kakeboks med tørre kaker er alltid bra å ha hjemme. Disse sprø kardemommeskorpene er lette å bake og holder lenge.
Foto: Linnea Press

Kardemommeskorper

En kakeboks med tørre kaker er alltid bra å ha hjemme. Disse sprø kardemommeskorpene er lette å bake og holder lenge.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir 30 stk) Sett ovnen på 200 °C. Rør smør og sukker smidig i kjøkkenmaskin eller for hånd. Rør i kardemomme, egg og fløte. Bland mel og bakepulver og rør det inn. Arbeid alt sammen til den deig. Rull ut deigen til tre lengder. Legg dem på en plate med bakeplatepapir. Trykk dem ned, slik at de blir ca 4 cm brede. Stekes midt i ovnen i ca 10 minutter. Skjær lengden i lange, smale skiver på skrå og legg dem tilbake på platen med snittflaten opp. Stek videre i midten av ovnen i 5 minutter. Skru av ovnen, åpne ovnsdøren og la skorpene stå der inne i ytterligere 30 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Rosmarinbrød
fav Tid: 1440 min
Godmorgenboller