Karriris med kylling, reker og ananas

Karriris med kylling, reker og ananas

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Risrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Del kyllingfiletene opp i strimler og brun i smør eller olje i en panne med høye kanter. Dryss over salt og ta dem opp. Smelt halve av smøret i pannen, tilsett karri og la det surre uten å bli brent. Tilsett ris og løk i båter, og hell i buljong under omrøring. Kok opp og la trekke i ca 20 min. Rens og del squash, paprika og sukkererter i biter, og tilsett i pannen når det er 8-10 min igjen av trekketiden. Tilsett om nødvendig mer buljong. Smak til med salt og ev mer karri. Del ananas i biter og tilsett i pannen sammen med kyllingen, og la trekke med de siste 2-3 min til alt er gjennomvarmt. Reker tilsettes rett før servering. Server med brød og yoghurt naturell.

Kanskje disse også frister?