Karriris med kylling, reker og ananas -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Karriris med kylling, reker og ananas

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kyllingfiletene opp i strimler og brun i smør eller olje i en panne med høye kanter. Dryss over salt og ta dem opp. Smelt halve av smøret i pannen, tilsett karri og la det surre uten å bli brent. Tilsett ris og løk i båter, og hell i buljong under omrøring. Kok opp og la trekke i ca 20 min. Rens og del squash, paprika og sukkererter i biter, og tilsett i pannen når det er 8-10 min igjen av trekketiden. Tilsett om nødvendig mer buljong. Smak til med salt og ev mer karri. Del ananas i biter og tilsett i pannen sammen med kyllingen, og la trekke med de siste 2-3 min til alt er gjennomvarmt. Reker tilsettes rett før servering. Server med brød og yoghurt naturell.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.