Karrisild -

Tilbehør

foto: TV 2 © God morgen Norge

Karrisild

Slik gjør du det:

Skjær sildefiletene i små biter. Bland sammen resten av ingrediensene og smak til med karri. Rør inn finhakket grønt . Vend sildebitene lett inn i dressingen. Server med grovt brød og finhakket grønt.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 90 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nei, bildet er ikke photoshoppet

Denne og åtte andre rimelig drøye flyplasser.

Les mer

Er du smartere enn en skoleelev?

Husker du noe av pensum fra da du gikk på skolen?

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK