Karrisild -

Pålegg

Karrisild

Dette trenger du til 4 porsjoner

6 stk sursild

2 dl crème fraîche

2 dl majones

  littløk

1 ss karri

Slik gjør du det:

Del silden i passende stykker. Bland crème fraîche og majones. Smak til med karri, evt med frisk dill og fint hakket løk. Bland løken med silden.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 90 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Er du smartere enn en skoleelev?

Husker du noe av pensum fra da du gikk på skolen?

Kvinneguiden |

Les mer

Andrea (27) har solgt brukte sko og sokker for over 30.000 kroner

"Jeg kunne tenkt meg å kjøpe dine brukte strømper, helst etter trening. 750kr per strømpe? Klem :) "

Kvinneguiden |

Les mer

Hvorfor gråter babyen?

Syv ting nybakte foreldre bør vite.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK