Karrisild -

Pålegg

Karrisild

Dette trenger du til 4 porsjoner

6 stk sursild

2 dl crème fraîche

2 dl majones

  littløk

1 ss karri

Slik gjør du det:

Del silden i passende stykker. Bland crème fraîche og majones. Smak til med karri, evt med frisk dill og fint hakket løk. Bland løken med silden.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 90 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Dette er langt verre enn matforgiftning

Det er mye rart du kan ta med deg hjem fra utlandet. Disse sykdommene bør du unngå.

Les mer

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK