Karrisild -

Pålegg

Karrisild

4 porsjoner
Dette trenger du:

6 stk sursild

2 dl crème fraîche

2 dl majones

  litt løk

1 ss karri

Slik gjør du det:

Del silden i passende stykker. Bland crème fraîche og majones. Smak til med karri, evt med frisk dill og fint hakket løk. Bland løken med silden.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 90 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Kjenner du igjen kjendisen?

Nei, det skal nemlig mye til...

Det Nye |

Les mer

Knaker kneet, må du være obs

Noen lyder fra ledd er helt ufarlige, andre kan bety slitasje.

Bedre Helse |

Les mer

Til slutt tok familien grep

Se hvor lekkert det ble!

Bonytt |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK