Karrisild -

Pålegg

Karrisild

Dette trenger du til 4 porsjoner

6 stk sursild

2 dl crème fraîche

2 dl majones

  littløk

1 ss karri

Slik gjør du det:

Del silden i passende stykker. Bland crème fraîche og majones. Smak til med karri, evt med frisk dill og fint hakket løk. Bland løken med silden.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 90 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Flere ganger var jeg dritings med ansvar for et sovende småbarn

«Linda» gikk fra å se på seg selv om en livsnyter til å innse at hun var en alkoholiker.

Kamille |

Les mer

Hørt om stearin-trikset?

Enkelt og genialt!

Kvinneguiden |

Les mer

Tabben som kan gi fett og flatt hår

Og veldig mange av oss gjør det.

Kamille |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK