Karriskinke med epler og purre -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Karriskinke med epler og purre

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Temperer kjøttet før det stekes, ikke stek for store porsjoner av gangen. Dryss over salt, pepper og karri, tilsett finsnittet purre og epler i båter. Legg på lokk og la retten trekke 5-10 min. Server med potetmos eller ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.