Kebab med bulgur og persillesalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kebab med bulgur og persillesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kebab: Rør kjøttdeigen seig med salt. Bland inn resten av ingrediensene. Form farsen som tykke runde pølser og stek i smør/olje i en grillpanne ( etterstek ev i stekeovn) Bulgur og persillesalat: Bløtlegg bulgur etter anvisning på pakken. Bland sammen ingrediensene til salaten. Hell dressingen over salaten. Tips: Garam Masala er et indisk krydderblanding med bl a ingefær, pepper, koriander. Fåes i butikker med mat fra andre kulturer. Det samme gjelder for bulgur.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kebab