Kedgeree - asiatisk

Kedgeree - asiatisk

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Kok eggene i 9-10 min, avkjøl i kaldt vann og skrell dem. Legg skiver av røkt fisk i en stekepanne med litt vann, ha i laurbærblad, legg på lokk og kok opp og la trekke i ca 5 min. Ta opp fisken og rens den for skinn og ben og del i litt mindre biter. Kok ris etter anvisning på pakken. Smelt smør i en kasserolle og tilsett finhakket løk og hvitløk og surr til løken er myk uten å bli brun, tilsett karri og la surre et par min før saften av 1 sitron tilsettes. Bland løkblandingen inn i risen. Tilsett fisk i biter og rikelig med finhakket koriander, vend lett om. Anrett på fat, legg over egg i båter og sitronbåter.

Kanskje disse også frister?