Kedgeree - asiatisk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kedgeree - asiatisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok eggene i 9-10 min, avkjøl i kaldt vann og skrell dem. Legg skiver av røkt fisk i en stekepanne med litt vann, ha i laurbærblad, legg på lokk og kok opp og la trekke i ca 5 min. Ta opp fisken og rens den for skinn og ben og del i litt mindre biter. Kok ris etter anvisning på pakken. Smelt smør i en kasserolle og tilsett finhakket løk og hvitløk og surr til løken er myk uten å bli brun, tilsett karri og la surre et par min før saften av 1 sitron tilsettes. Bland løkblandingen inn i risen. Tilsett fisk i biter og rikelig med finhakket koriander, vend lett om. Anrett på fat, legg over egg i båter og sitronbåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Codfish Moqueca