Ken Homs` kylling og cashewnøtter i wok -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ken Homs` kylling og cashewnøtter i wok

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfiletene i strimler og legg i en bolle. Tilsett soyasaus, sherry, sesamolje og maisennamel og bland sammen. Stek kyllingstrimlene i en jordnøttolje i en rykende varm wok. Stek i 3-4 min. Tilsett cashewnøtter, salt, pepper og finstrimlet vårløk. Server med ris eller nudler.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.