Slik gjør du det:
En fantastisk kake med opprinnelse fra Key West i USA. Den skal egentlig lages av såkalte Key limes, men vanlige lime er like bra. Smelt smøret. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Hell blandingen i en paiform og trykk deigen sammen i formen. Pass på å få den godt oppover kantene. Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Klem vannet ut av gelatinen og ha den og halvparten av sukkeret og saltet i en kjele. Tilsett limesaft og revet skall. Skill eggehvitene fra plommene. Visp inn eggeplommene i gelatinblandingen. Varm opp på svak varme under stadig omrøring til blandingen tykner. Den skal ikke koke. Ta kjelen av varmen og avkjøl blandingen. Rør av og til i blandingen, slik at den ikke stivner. Pisk eggehvitene stive med resten av sukkeret. Fold eggehviten forsiktig inn i limemassen. Visp fløten stiv, og fold den inn i egg-lime-kremen. Hell fyllet i paiskallet og la paien stå i kjøleskapet til den skal serveres.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.