Slik gjør du det:
Knus kjeksen og bland med smeltet smør. Press blandingen utover i bunn og kanter på en form (24 cm med høye kanter). Stek kjeksbunnen midt i ovnen ved 170°C i 10 min, til den er gylden og fast. Avkjøl helt.
Skru varmen på ovnen ned til 150°C.
Pisk eggeplommer og kondensert melk sammen med en stålvisp. Tilsett revet skall og presset saft fra lime. Fortsett å piske et par minutter med stålvisp til blandingen blir jevn og tykk.
Hell blandingen i formen. Stek kaken videre midt i ovnen ved 150°C i 25 minutter. Fyllet skal bli fast på overflaten, men være bløtt inni. Avkjøl kaken i kjøleskapet i et par timer (og helst over natten) til den er helt kald og fyllet får festnet seg.
Pisk kremfløte med vaniljesukker. Pynt kaken med sprøytet krem og halve limeskiver.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.