Kim chi - kinakål à la Korea - Kim chi er en spennende koreansk rett, som består av syltete grønnsaker med smakfulle krydder. Kjempegodt som forett eller tilbehør.
Foto: Synøve Dreyer

Kim chi - kinakål à la Korea

Kim chi er en spennende koreansk rett, som består av syltete grønnsaker med smakfulle krydder. Kjempegodt som forett eller tilbehør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt kinakålen i tynne skiver, ha over salt og sukker og la det ligge over natten. Tørk godt av. Hvis kålen er for salt, spyles den under rennende vann. Vårløk og rettich kuttes i fine biter/strimler og blandes sammen i en bolle. Smakes så til med resten av ingrediensene. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Tomatchutney
fav Tid: 90 min
Kimchi
fav Tid: 30 min
Tomatmarmelade