Kinakålrull -
Foto: Synøve Dreyer

Kinakålrull

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask kinakålen og del den i to. Ta av et og et blad. Skjær av det hvite slik at det grønne sitter igjen. Bland kjøttfarsen med garam masala, salt, pepper og egg. Form til små avlange ruller på 2 x 4 cm og stek dem i litt olje. Kok opp vann med litt salt og blanschér (forvell) kinakålen 1-2 minutter. Pakk kjøttrullene inn i den blansjerte kinakålen. Rullene kan også serveres i for eksempel tomatsaus, brunsaus eller hvitsaus. Rullene kan også fylles med for eksempel potet, ratatouille eller selleripuré.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pizzasnurrer