Kinesiske kyllingvinger -

Kinesiske kyllingvinger

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk hvitløk og ingefær. Bland marinaden, hell det i en pose, sammen med kyllingvingene. Marineres i ca 2 timer på kjøkkenbenken, eller natten over i kjøleskapet. Pisk sammen eggene og vend kyllingvingene først i eggene og så i maisenna. Stek dem i varm olje eller i en frityrkoker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kyllingvinger