Kirsebær til osten - Osten blir bedre med disse bærene.
Foto: Erik Hannemann

Kirsebær til osten

Osten blir bedre med disse bærene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt sukkeret i en stekepanne. Ha i appelsinskallet (bare det gule, ikke det hvite)..

Ha i cognac (og sett fyr på den om du vil - når den er som varmest).

La det koke omtrent ett minutt. Hell over kirsebærene og vend godt rundt.

Vend godt flere ganger mens det blir kaldere.

Serveres til ost og/eller skinke.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Fruktsalat
fav Tid: 10 min
Rørte tyttebær
fav Tid: 15 min
Appelsinsaus