Kirsebærchocko - Nydelig dessert med kirsebær og sjokolade.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Kirsebærchocko

Nydelig dessert med kirsebær og sjokolade.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

La friske, steinfrie kirsebær trekke i kirsebærlikør eller saft. Ha i litt ekstra melis for at det ikke skal bli surt. La bærene trekke i minst en time. 

Fordel kuler av sjokoladeis i fire dessertglass. Visp kremfløten og grovhakk sjokoladen og nøttene. 

Legg kirsebær lagvis med litt lake, nøtter, sjokolade og krem over isen. 

Avslutt med et friskt kirsebær og en kjekspinne. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?