Kirsebærkyss - Nydelig kake med spennende smaker! Ritzkakebunn med valnøtter som dekkes med hjemmelaget kirsebærkompott, pisket krem og høvlet sjokolade.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Kirsebærkyss

Nydelig kake med spennende smaker! Ritzkakebunn med valnøtter som dekkes med hjemmelaget kirsebærkompott, pisket krem og høvlet sjokolade.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kakebunn:Stivpisk eggehviter og ha i sukkeret etter hvert. Knus kjeksen og valnøttene og vend dette forsiktig inn i eggehvitene. Tilsett vaniljesukker og bakepulver og fyll røren i en smurt og bakepapirkledd springform, 24 cm i diameter. Stek bunnen ved 150 grader i ca. 40 minutter midt i ovnen.

Kirsebærkompott:Kok kirsebærkompott av kirsebær uten stener, vann og sukker. Jevn med maisenna utrørt i litt vann. Kompotten bør ha en rimelig tykk konsistens slik at den ikke renner av kakebunnen. Avkjøl kompotten.

Visp kremfløten stiv.

Legg kakebunnen på et egnet kakefat. Ha på kirsebærkompott og deretter vispet krem. Pynt med revet sjokolade.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.