Kirsebærlikør - Bærene kan serveres som dessert med f.eks. is eller pisket kremfløte til. Denne desserten er en "bilfri voksendessert", da bærene inneholder mye alkohol.

Kirsebærlikør

Bærene kan serveres som dessert med f.eks. is eller pisket kremfløte til. Denne desserten er en "bilfri voksendessert", da bærene inneholder mye alkohol.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens bærene for stilker. Minst halvparten av bærene bør også stenene ut, ellers får likøren lett "stensmak". Legg bær og sukker lagvis på et stort glass. Hell på spriten og la glasset stå i romtemperatur (kjøkkenbenken) til sukkeret er smeltet. Rist på glasset av og til. Likøren bør stå minst 10 uker før den brukes. Er den lite søt, kan den tilsettes mer sukker. Det er unødvendig å sile bærene fra hvis likøren brukes i løpet av et halvt års tid.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Hjemmelaget saft