Kirsebærpai -

Kirsebærpai

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 30 minutter Lag mørdeigen etter anvisningen. Kjevle den ut og kle en form, ca. 24 cm i diameter. Riv marsipanmassen og rør den jevn med eggene. Smør det meste av massen i bunnen på paiskallet. Sten ut kirsebærene og legg dem i paien. Sprøyt resten av marsipanrøren som gitter over bærene. Stek kaken nederst i ovnen til den er gyllen og fast. Server kaken lun, gjerne med en skje vispet fløte til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?