Kirstens elgsodd - Denne sodden kan også tilberedes med andre typer viltkjøtt, for eksempel reinsdyrkjøtt.
Foto: Esten Borgos

Kirstens elgsodd

Denne sodden kan også tilberedes med andre typer viltkjøtt, for eksempel reinsdyrkjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kjøttstykkene i vannet/kraften og kok opp. Skum av etter hvert. La kjøttet koke til det er mørt - ca. 2 timer. Ta opp kjøttstykkene og skjær dem i passe store biter. Legg dem tilbake i kraften med en gang. De siste 20 minuttene tilsettes gulrot skåret i tykke skiver og kålrot skåret i biter. Smak til med salt og pepper. Poteter kokes ved siden av, og serveres hele. Serveres med godt flatbrød og gjerne et glass godt øl til!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Bidos med margbein
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong