Slik gjør du det:
Legg brødet i kaldt vann 4-5 minutter.
Pisk eggene i en stor bolle. Knus hvitløkfeddene og ha dem i bollen sammen med kjøttdeig, parmesan, persille, pinjekjerner, rosiner, salt og pepper.
Klem ut vannet av brødet (bruk hendene) og ha det i bollen. Bland ingrediensene grundig slik at brødet fordeler seg jevnt.
Form deigen til kjøttboller. Du kan bestemme selv hvor store kjøttboller du vil ha. Noen lager bare 12 stykker (kjøttkake-størrelse), mens andre lager 24 stykker (på størrelse med store "svenske" kjøttbullar).
Stek dem i smør og olje til de er gylne og har god stekeskorpe.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.